Imaginaatio on vaihtuva mallisto A-mekanisaatio Oy:n suunnittelemia ja valmistamia tuotteita.
Malliston tuotteita voi pitää myös pohjana mittatilaustuotteille.
Otathan näissä tapauksissa yhteyttä, niin sovitaan työn yksityiskohdista tarkemmin.

---

Niitty-peilin kehys on koivuvanerista ja sen takana on valmiit reiät ripustusta varten. Kehyksessä oleva peili on mahdollista vaihtaa uuteen, jos se särkyy. Kehyksen paksuun on noin 1,50cm. Kehyksen kuvion ääriviivat ovat aina mustat, mutta muihin väreihin saa itse vaikuttaa.

Korumallisto on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista, ja koruosat ovat Suomessa testattua allergiaystävällistä ruostumatonta terästä (vähintään 304 AISI). Kaikissa koruissa on yksilöllinen pinta puun luonnollisen kuvion ja käsin petsaamisen vuoksi. Korujen mitat ovat suuntaa antavia ja ne on ilmoitettu koukun korkeimmasta kohdasta alareunaan ja leveys korun äärimittojen mukaan. Korvakoruissa kuosit ovat korun molemmilla puolilla.

Hinnat sisältävät arvolisäveron.

Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel image

Tilaukset sähköpostilla Arnolle, (etunimi)@mekanisaatio.fi

Tuotteet valmistetaan pienissä erissä ja pyrimme pitämään muutamia kappaleita varastossa heti toimitettavaksi. Ilmoitamme arvioidun toimitusajan tilausvahvistuksen yhteydessä, mutta tavallisesti toimitamme tilauksen 2 viikon kuluessa. Voit myös kysyä ennakkoon varastotilannetta ja tarkempaa arviota toimitusajasta, jos tilauksellasi on kiire.

Tilauksen voi noutaa Mekanisaation toimipisteeltä Tampereen Nekalasta tai se voidaan postittaa Suomen sisällä, jolloin postituskulut(alk. 5,90€) lisätään hintaan.

Tilausvahvistuksen yhteydessä saat ohjeet tilauksen maksamiseksi. Tilauksen voi maksaa omasta verkkopankista tai MobilePayn kautta. Noudettaessa maksu onnistuu myös kortilla.

Imaginaation tuotteet postitetaan aina seurantakoodillisena postipakettina ja Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus lasketaan alkavaksi siitä päivästä, kun tilaus on noudettu Postista. Vaihto- ja palautusoikeus on vain käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla. Virheettömien tuotteiden palautuksen postituskuluista vastaa aina asiakas itse.
Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.
Virheellisistä tai matkalla kärsineistä tuotteista tulee olla yhteydessä pikimmiten sähköpostitse.
Palautettujen tuotteiden hinnat, poislukien postituskulut, maksetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille, kun tuotteiden kunto on tarkastettu. Tuotteiden säilyminen myyntikuntoisina palautumiseen saakka on asiakkaan vastuulla.
Noutamattomana palautuneista paketeista perimme 20 euron suuruisen maksun. Maksu koostuu toimituskuluista, uudelleenvarastoinnin ja muiden kulujen todellisista kustannuksista.

A-Mekanisaatio Oy

Y-tunnus: 3148093-2